Knjiga „Nije smelo da se desi“

Svi imamo tajne. Svaka osoba ima nešto što krije od drugih. Ljudi svašta kriju. Žene kriju godine, broj kilograma, ljubavnike. Muškarci drže u tajnosti svoje imovinsko stanje, imena svojih švalerki. Tinejdžeri kriju svoje simpatije. Deca vole da sakriju kad polome maminu omiljenu vazu i kad skrive nešto.

Neke tajne su sitne i beznačajne poput dečijih tajni. A neke tajne su toliko velike i razorne da mogu uništiti više života. I zato moraju ostati tajne. Jer istina o nečijem i grehu i sramoti ne sme izaći na videlo. Ali tajne kao posledicu imaju ceo život u laži, rizik da se iz neznanja desi ono što ne sme. I šta onda? Neke stvari ne smeju da se dese, a ipak se dese.

Mlada web dizajnerka iz Beograda, Kristina, nakon brodoloma ljubavne veze, nastalog usled prevare od strane Stefana, svog dugogodišnjeg dečka, povlači se u svoj svet i posvećuje se poslu. Kad svi dignu ruke od nje i prestanu da se nadaju da će ikada naći srodnu dušu, ona upoznaje harizmatičnog i bogatog momka Vuka. Kada je pomislila da je sve u njenom životu kako treba, da je našla ljubav svog života, da su laži, obmane i izdaje iza nje, ona saznaje šokantnu istinu koja će promeniti njen život iz korena. Ova knjiga obiluje intrigama, lažima i izdajama. Jednom kad počnete da je čitate, nećete je ispuštati iz ruku.

Autor: Ljiljana Eraković

Žanr: Ljubavni roman

Povez: Meki

Pismo: Latinica

Broj strana: 126

Cena: 300 dinara ( U cenu nisu uračunati troškovi isporuke).

Ova knjiga ima i audio izdanje u izdanju izdava;ke ku’e „Digitalna dosada“. Audio izdanje možete naći ovde.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *