Knjiga „Nije smelo da se desi“

Svi imamo tajne. Svaka osoba ima nešto što krije od drugih. Ljudi svašta kriju. Žene kriju godine, broj kilograma, ljubavnike. Muškarci drže u tajnosti svoje imovinsko stanje, imena svojih švalerki. Tinejdžeri kriju svoje simpatije. Deca vole da sakriju kad polome maminu omiljenu vazu i kad skrive nešto.

Neke tajne su sitne i beznačajne poput dečijih tajni. A neke tajne su toliko velike i razorne da mogu uništiti više života. I zato moraju ostati tajne. Jer istina o nečijem i grehu i sramoti ne sme izaći na videlo. Ali tajne kao posledicu imaju ceo život u laži, rizik da se iz neznanja desi ono što ne sme. I šta onda? Neke stvari ne smeju da se dese, a ipak se dese.

Mlada web dizajnerka iz Beograda, Kristina, nakon brodoloma ljubavne veze, nastalog usled prevare od strane Stefana, svog dugogodišnjeg dečka, povlači se u svoj svet i posvećuje se poslu. Kad svi dignu ruke od nje i prestanu da se nadaju da će ikada naći srodnu dušu, ona upoznaje harizmatičnog i bogatog momka Vuka. Kada je pomislila da je sve u njenom životu kako treba, da je našla ljubav svog života, da su laži, obmane i izdaje iza nje, ona saznaje šokantnu istinu koja će promeniti njen život iz korena. Ova knjiga obiluje intrigama, lažima i izdajama. Jednom kad počnete da je čitate, nećete je ispuštati iz ruku.

Autor: Ljiljana Eraković

Žanr: Ljubavni roman

Povez: Meki

Pismo: Latinica

Broj strana: 126

Cena: 300 dinara ( U cenu nisu uračunati troškovi isporuke).

Ova knjiga ima i audio izdanje u izdanju izdava;ke ku’e „Digitalna dosada“. Audio izdanje možete naći ovde.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *